Klubben

Sorø Svømmeklub blev stiftet i 2005, men har været lidt tid under opbygning.

Grunden til dette er at vi har forsøgt at få denne svømmeklub til at stikke ud som værende en af de bedste svømmeklubber i Danmark. Vi har nøje tænkt over hvilke dicipliner vi ville udbyde og hvilken målgruppe vi ville henvende os til. Men resultatet af at Sorø Svømmeklub er blevet  åbent for alle aldersgrupper, er vi meget tilfredse med. Nu kan alle i Sorø og omegn nyde godt af vores faciliteter og det er vi meget stolte af!

Sorø Svømmeklub er en del af Det Vestsjællandske idrætsforbund, der har dannet en del klubber rundt omkring på vestsjælland. Og mange af disse klubber bliver drevet af frivillige ildsjæle. Det er også gældende i Sorø Svømmeklub, hvor en del af vores trænere og livreddere arbejder frivilligt. Deres arbejde sætter vi stor pris på. Uden dem ville denne klub ikke kunne blive gjort mulig!

Men som noget nyt har vi fået doneret en sum penge af Sorø Kommune og andre godhjertede mennesker der har villet støtte op omkring Sorø Svømmeklub. Disse penge vil vi bruge til at udvide Sorø Svømmeklub med endnu flere hold, dicipliner og for at kunne belønne vores dygtige trænere og livreddere.

Her kan du se hvor Sorø Svømmeklub er huset:

sorøomdr-6692-soroe